Welkom bij Taalman Schoenen

Taalman schoenen is al sinds jaar en dag een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Onze collectie bestaat enkel uit kwalitatief hoogwaardige schoenen van diverse speciaal door ons geselecteerde merken. Wij hebben geen webshop maar U bent van harte welkom in de winkel! Wij zijn van mening dat u uw schoenen altijd persoonlijk moet aanpassen. Onze schoenadviseurs helpen u hier graag, doormiddel van persoonlijk advies op maat. Uiteraard nemen wij alle tijd voor uw vragen en persoonlijke wensen.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in schoenen voor uw persoonlijke steunzolen. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en wijdtematen om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Dit verbeterd uw dagelijks loopcomfort. U heeft tenslotte maar 1 paar voeten en die dragen u de hele dag!

Uw voeten zijn onze zorg

Persoonlijk advies op maat

Voetbedden en onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Een groot assortiment onderhoudsmiddelen van het merk Collonil. Voor elk materiaal de nodige producten. Uw schoenen zijn beschermd en blijven langer mooi. Zoekt u veters? Wij hebben ze in alle lengtes en kleuren! Ook voor wandelsokken bent u bij ons aan het juiste adres.

Medisch Pedicure

Taalman Schoenen is ook het adres waar u terecht kunt voor professionele en specialistische voetverzorging. Wij werken nauw samen met de bij ProVoet aangesloten medisch pedicure van Sanea Beauty. Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijk staat ook bij Sanea Beauty op de eerste plaats. Onze voeten zijn de basis van ons lichaam en om ze in conditie te houden verdienen ze regelmatig extra aandacht ter voorkoming en/of behandelen van voetproblemen. Dit is zeker geen overbodige luxe! Bij Sanea Beauty kunt u ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en beauty producten. Voor meer informatie bezoek de website of maak een afspraak via 0164 234206.

Podotherapie

Indien uw klachten zo groot zijn dat deze niet meer op te lossen zijn met alleen een paar goede schoenen dan verwijzen wij u graag door naar een erkende podotherapeut. Wij werken samen met Podotherapie Taalman. De podotherapeut kan voor u persoonlijke steunzolen vervaardigen die de klachten vaak wél wegnemen. In combinatie met een goed paar passende schoenen kunt u zo tot een optimaal loopcomfort komen. (uw verzekering vergoed in de meeste gevallen de steunzolen) Natuurlijk kunt U bij ons terecht met uw zolen ongeacht waar zij vandaan komen. Voor meer informatie bezoek de website of maak een afspraak via 0164-258154

Nieuws

Kom langs en bekijk onze nieuwe wintercollectie moderne comfortschoenen. Voor de ideale winterschoen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wintercollectie, schoen, herfst, 2020, 2021

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Taalman Schoenen, Wassenaarstraat 19, 4611BS, Bergen op Zoom

Bel ons

0164-234206

Openingstijden

Maandag 13:00u t/m 17:00u Dinsdag 09:30 t/m 17:00u Woensdag 09:30u t/m 17:00u Donderdag 09:30u t/m 17:00u Vrijdag 09:30u t/m 17:30u Zaterdag 09:30u t/m 17:00u

Stuur ons een bericht