Levertijd en Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,95- voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (Maximum formaat van: 100 x 50 x 50 cm)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Click & Collect

Click & Collect werkt als volgt. Voeg uw producten toe aan de uw winkelmandje. Kies bij het afrekenen voor de optie “afhalen” en betaal uw bestelling online. Zodra uw bestelling compleet is krijgt u van ons een email waarna u de bestelling kunt afhalen.

Bel & Bestel

Voor Bel & Bestel bestellingen kunt u ons bereiken op 0164-234206. Kies uw product en bestel deze per telefoon. Wij maken uw bestelling compleet en u krijgt direct te horen wanneer u uw bestelling kunt afhalen.