Maatregelen Coronavirus

Vanaf 3 maart bent u op afspraak weer van harte welkom in onze winkel!

Bel of mail ons voor het inplannen van een private shopping afspraak.

Om u het winkelen op afspraak te kunnen bieden,  voldoen wij aan de volgende voorwaarden:

  • Wij werken met tijdslots: klanten reserveren telefonisch of online een tijdslot, minimaal 4 uur van tevoren. Dit tijdslot duurt minimaal 10 minuten.
  • Maximum aantal klanten: We mogen maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel hebben. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant. Wij adviseren u wel om waar mogelijk alleen te winkelen.
  • Veilig en vlot winkelen: We zorgen voor een zo veilig mogelijke omgeving en wij voldoen aan de corona-maatregelen. U kunt bij ons uw handen ontsmetten. Iedereen houdt 1,5 meter afstand en een draagt mondkapje. Betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos.

Voor Bel & Bestel bestellingen kunt u ons bereiken op 0164-234206. 

Voor Click & Collect bestellingen kunt u terecht op onze nieuwe webshop of per email via . (Wij werken er momenteel hard aan om het online assortiment uit te breiden)

We vinden we het ontzettend jammer dat we onze klanten momenteel niet meer normaal kunnen verwelkomen in onze winkels, maar de gezondheid van u als klant en die van onze medewerkers is onze grootste prioriteit. Gelukkig mogen we nu weer op afspraak klanten bedienen. Wij hebben sinds kort een webwinkel waar u ook terecht kunt voor fijne comfortschoenen en alle benodigde onderhoudsmiddelen.

Voor overige vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice (via e-mail of per telefoon). Heeft u iets gekocht in de winkel en wilt u dit ruilen of retourneren, dan kunt u dat tot 14 dagen na de heropening van onze winkel gewoon in onze winkel doen. De hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die PostNL moet verwerken is enorm toegenomen. Hierdoor kan het voorkomen dat uw pakketje later wordt geleverd dan verwacht. Meer informatie vindt u op de site van PostNL.

Langere levertijden

Helaas is onze winkel tijdelijk gesloten. Hierdoor is het in onze webwinkel drukker dan normaal, daarom kan het voorkomen dat een bestelling later geleverd wordt dan u van ons gewend bent. Wij verwachten bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak, wij hopen op uw begrip.

Thuisbezorging

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Als u in de Gemeente Bergen op Zoom woont bieden wij de optie aan voor thuisbezorging door een medewerker van Taalman Schoenen.

Alle informatie en tarieven omtrent thuisbezorging kunt u terug vinden op onze pagina Levertijd en verzendkosten

Click & Collect

Click & Collect is weer mogelijk. Voeg uw producten toe aan de uw winkelmandje. Kies bij het afrekenen voor de optie “afhalen” en betaal uw bestelling online. Zodra uw bestelling compleet is krijgt u van ons een email en nemen we contact met u op voor een geschikt tijdvak waarna u de bestelling kunt afhalen. Tussen bestellen en afhalen moet minimaal 4 uur zitten. Gelieve tijdens het afgesproken tijdvak naar de winkel te komen.

Bel & Bestel

Voor Bel & Bestel bestellingen kunt u ons bereiken op 0164-234206. Kies uw product en bestel deze per telefoon. Wij maken uw bestelling compleet en u krijgt direct te horen wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Tussen bestellen en afhalen moet minimaal 4 uur zitten. Gelieve tijdens het afgesproken tijdvak naar de winkel te komen.