Aan de rand van de historische binnenstad van Bergen op Zoom vindt u al jarenlang de schoenen speciaalzaak Taalman Schoenen. Bergen op Zoom is een ideale stad om heerlijk te wandelen, winkelen en voor het bezoeken van meer dan 800 monumenten. Genoeg keus uit diverse restaurants en met mooi weer is het genieten op de terrassen van de grote markt en het beursplein. Bergen op Zoom is vooral bekend om haar bruisende binnenstad met grote evenementen zoals Vastenavend (Carnaval), ProefMei en talloze andere activiteiten.

Taalman Bergen op Zoom

Bij Taalman Schoenen Bergen op Zoom vindt u het hele jaar door een ruim assortiment aan dames en herenschoenen. Daarbij is Taalman Schoenen de plek waar u terecht kunt voor schoenen met uitneembare voetbedden. Deze zijn speciaal geschikt voor steunzolen. Voor ieder seizoen de perfecte schoen!  Ook voor accessoires zoals onderhoudsmiddelen, veters, inlegzolen en wandelstokken kunt u bij ons terecht. Onze schoenadviseurs staan voor u klaar en voorzien u van een passend advies.
Wilt u winkelen in de meest ervaren schoenenzaak van Bergen op Zoom? Dan bent u van harte welkom bij Taalman. Ons ervaren en vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar en geven graag advies op maat. De winkel staat bekend om haar expertise van comfortschoenen. Bij Taalman vindt u een ruime collectie comfortschoenen. Heeft u nieuwe sandalen, sneakers of slippers nodig? Of zoekt u een wandelschoen? Kom dan vooral langs bij onze winkel in Bergen op Zoom.
Tevens zijn wij dealer van Verbandschoenen en QFIT Pantoffels.
U vindt bij ons de merken zoals Collonil, Durea, Footnotes, Ganter, Hartjes, Meindl, Mephisto, Solidus, Think!, Waldlaufer, etc. en nog veel meer.
Bij Taalman Schoenen kunt u ook terecht voor (medisch) pedicure en schoonheidsbehandelingen van Sanea Beauty. Daarnaast werken we nauw samen met Podotherapie Taalman.